Individuele kleurbeleving

Jezelf als het ware herontdekken door een unieke zintuiglijke beleving.  Dit voelt echt als een traktatie voor jezelf waar je nog lang de vruchten van zult plukken!

Jouw uitstraling en kledij bepaalt de eerste indruk en maakt deel uit van onze dagdagelijkse nonverbale communicatie.  Door de juiste kleur, stijl en snit STRAAL JE op elk moment van de dag. Als gediplomeerd kleur- en stijlexperte en kleurencoach leer ik je de knepen van het vak. 

Tijdens deze beleving ontvang je een welkomstdrankje, ontdek je jouw seizoenstype en laat ik zowel jouw top-, basis- als accentkleuren zien. Er is ook tijd om jouw persoonlijke, unieke kleurcombinaties te tonen en toe te lichten.

Na deze beleving heb je de tools om:

Duur:  1u 30 min

Investering:  125 € inclusief giftbag  + optioneel 30€ paspoort


Kleuradvies in style! Beslist een aanrader! Onlangs volgden mijn dochter en ik een workshop kleur bij Charlotte van Charlepeau. Het werd een ware kleurrollercoaster, een werkelijk unieke -kleur- belevenis. Charlotte is een zeer creatieve dame, geknipt voor kleur- en stijladvies en nog zoveel meer. Naast het bepalen van onze “topkleuren” rolde een waterval van tips en tricks uit haar mond. Tussendoor werden we ‘in style’ verwend. 

Het was een fantastische, leerrijke namiddag.

Dankjewel Charlotte voor je adviezen, je geestdrift, voor alles! Groetjes M en A